Danne :)

Igår var jag med Danne från sthlm :) Var roligt det. mycket skratt, som vanligt. Han kom väl i halv 4 tiden så vi möttes på stationen, sen gick vi ner till ån och satt oss och pratade lite bara :) .. Satt där kanske en timma eller nått. Sen gick vi och åt på Jalla :) KEBAB :D haha. 

Sen var vi ner till ån igen. var så himla fint väder. Kollade lite i affärer där emellan med. :) Strosade runt lite. Sen var vi och åt glass och satt vi ån. Hela dagen satt vi där typ.. hihi. Men var så skönt att sitta ute i solen :D
Timmarna bara rusade iväg.
Sen när vi var på stora torget så kom det något fyllo och dansade för oss. Höll på dö. Fick även film på honom så får se om jag får den upplagd här ;). Något man måste se. Var så himla kul. :D Har inte skrattat så mycket på länge. Så ful var han. Men sen kom polisen så då gick han. Men dom plockade väl säkert in honom. Han såg ju inte så rak ut. hahhaha. 

Danne åkte vid 8 tiden så då tog jag en buss hem jag med. Sen var jag på elevhemmet hela kvällen. Somnade ganska sent kanske. 
Robin var ju tuvärr inte på bästa humör så vi bråkade ganska mycket som vanligt. Känns jobbigt, Men det hör väl till det med?.. 

Idag

Hejsan. Nu var det bra länge sedan jag skrev.. Men det har ändå inte hänt något speciellt. Idag ska jag äta ed pappa mian och Robin. 
Det ska väl bli mysigt :) Så blir väl där hela kvällen med, sen sova med babe ;D Mysigt, det har jag längtat !

Sen ska jag träffa Therror i helgen med :) haha. SKa bli kul det med, sen har man MASSA PLUGG ATT GÖRA. 
Och det är ju inte det roligast det heller.. :S image21
hihihihi <3

RSS 2.0