SNÖ :'(

Idag vaknade man så var det alldeles vitt på backen.. :S Fyyyy faaaan. Hata :P

Men ikväll blir det party med damerna och det gör ju alltid kvällen lite roliagre :)
Får se vart man hamnar bara, vet inte om jag orkar klä ut mig idag .. Är inte speciellt taggad lär jag säga heller, har ingen lust alls att gå utanför dörren ens en gång. Kul att man måste börja med vinterjacka nu och en massa skit,


HATA VINTER HELT ENKELT

Michael Jackson dance spel ;)

http://dance.michaeljackson.com/

haha

Här sjunger vi BEEEEAAAAT IIIITT!



Eller hur Josse? ;)

Stockholm :)

Igår var man med Josse till Sthlm :), fick skjuts av hennes pappa..
Fick gå upp halv 7 på köpet med ;S haha usch, sov hela bilresan ner, sen vart det inte speciellt mkt shopping heller.. :S .
Åkte till Barkaby med och strosade lite. :)
Sen var vi väl hemma i 7 tiden någongång.

Då var det bara att äta något sen åkte jag med Josse och Ida till stan och täffa Madde :) Så var hos hennes moster med lite damer och myste. men vart en tidig kväller, åkte hem med 11 bussen.
Men ändå var man sjukt trött ;)

puss


Gratis makeup - både för tjejer och killar!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=138350 

Gå med och få gratis smink från kicks!

Höst

Nu märks det varkligen att hösten börjar komma, fint när det ser ut som att räden brinner tkr jag, men tuvärr har ju alla löv hamnat på backen nu typ ^^ ..

Längar till nästa sommar för nu börjar det bli för kallt ! :P


Tacopaj med David - ett tag sen. :)

Var antingen nu i veckan eller förra en då, då David kom hem till mig och åt en hel tacopaj typ :P haha, jag tog typ en bit sen åt han resten. ;D .. men det var ju ett bevis på att det var gott iaf :P haha





haha snygga bilder ;)..

puss.

Fest i Uppsla förra helgen :)



Natha, fyllder 17 år :)

    

Lite bilder iaf :) .. men det var en rolig kväll !
4

Alla älskar....

min humor ;D

Citat 24 Oktober

Jag sitter och pillar på läppen för det fastnade hårstå, och så kommer farmor,

- Punghår?
Jag och Josse :
- AAAAAHHHH hahahhahaahahahaha! asgarvar
Farmor: Vaddå? äre inte hundhår? :S
Jag: hahahaha, jag trodde du sa punghår..
Farmor : Ja, ni ungdomar hör ju bara det ni vill höra!



hahah fatta så fel man han höra ;)

Den perfekta presenten tills jag fyller!

Nu har jag hittat det jag vill ha när jag fyller,



En Michael Jackson parfym! <33

ska nog beställa på internet när jag får pengar ;D
Om någon vill beställa så är det bästa michael jackson shopen jag hittat iaf ;D i love it !
http://www.michael-jackson-trader.com/products/merchandise/perfumes.html

The dream

Inatt hade jag konstigaste drömmen. About Michael ;)

Han var på Ikea och hade en spelning. Så står jag utanför med min syster för jag vill inte gå in för jag är rädd att svimma och missa allt. Men så drar Cassi in mig iaf och jag gråter och skriker och är helt skakis i kroppen. Så står Cassi och tar en massa kort åt mig. Det roliga var ju att det var fler folk som var där men dom satt och fika och åt som att det inte var någon stor grej.

Och nu kommer det bästa!

Han hoppar ner från scenen och går fram till mig, kramar om mig och ger mig en kyss! AAAAAAAHHHHHHHHHH!

Det sjuka är att nu börjar det här gå över styr. Igår hade jag även tvångstanke om att jag lära sätta på mig Michael Jackson - tshiten och gå till skolan med den. Jag gillar ju inte att gå runt med sånna t-shitar så mycket, men jag mådde rikigt dåligt när jag vara på väg ut genom dörren utan att ha satt på mig den..

Josse ska lägga in mig på Psyk säger hon. haha

Men jag vart riktigt besviken när jag vakna och fick se att Michael inte var där :( ..

Puss!

Michael Jackson

Citerar Michael<3 :

"You and I must make a pact
We must bring salvation back
Where there is love, Ill be there

Ill reach out my hand to you,
Ill have faith in all you do
Just call my name and Ill be there"

"All I gotta say is that I must be dreaming, cant be real
Youre not here with me, still I can feel you near me
I caress you, let you taste us, just so blissful listen
I would give you anything baby, just make my dreams come true
Oh baby you give me butterflies"

<3





Skorpionen - stjärntecken

Skorpionen

Det utmärkande draget hos skorpionen är deras remarkabla energireserv. Skorpionen sägs ofta vara zodiakens värsta tecken, men det är naturligtvis inte sant. Däremot kan tecknets mäktiga energier ta alldeles loven av andra och till och med verka hämmande på skorpionen själv. Som känner sig jagad av den. Om krafterna får ett fullt och positivt utlopp kommer individen att gå långt. Om energiflödet å andra sidan hämmas eller kontroll saknas kan det bli katastrof och då uppträder den typiska hätskheten, svartsjukan och tungsinnet.


Svartsjuka är skorpionens största fel och det gäller inte bara i kärlek, skorpionen kan också vara svartsjuk på sina arbetskamraters förmåga och på andra människors ägodelar. Detta kan förstås också fungera som en sporre. Andras framgång kan stimulera skorpionen att göra lika bra eller bättre ifrån sig. Skorpionen härskar över könsorganen, vilket kan vara en del av förklaringen till deras rykte för starkt sexintresse.
Visst behöver skorpionen sex lika mycket som alla andra och det kan tänkas att de lider mer än andra om de inte får det, men det betyder absolut inte att alla skorpioner är sexdårar. Många sublimerar sitt stora sexualintresse i olika sporter och en kvinna kan med dess hjälp bli en perfekt husmor.

Huvudsaken är att man styr och utnyttjar sin energi. Flertalet skorpioner har en djuplodande, skarpsinnig och analytisk begåvning, de vill alltid gå till botten med alla problem.


Dessutom vill de ha ut det mesta möjliga av livet och fyller sina dagar med arbete och krävande fritidsintressen. Ibland ställer de extremt höga krav på sin egen förmåga, de måste försöka fördela energiutsläppet så jämn som möjligt. Mellan 1984 och 1995 kommer Pluto, skorpionens härskarplanet, att vandra genom sitt eget tecken.
 Detta förstärker skorpionens alla typiska drag, vilket kommer att visa sig särskilt hos personer födda under den perioden. En skorpion är idel energi och behöver en elektrisk ledare. Om energin inte träffar rätt, tas emot och utnyttjas på något sätt kommer det att bli problem, och i en parrelation är det mycket viktigt att partnern inte beter sig kyligt och avvisande.
 
En skorpion som är överväldigad av en eventuellt blivande partners charm kan lägga ner hela sin energi i jakten och fortsätta med den också när det visar sig att föremålet för hans/hennes ömma låga är helt olämplig. Då blir det trassel.
 När ett förhållande knakar i fogarna kan skorpionen bli förtegen, hämndgirig och i svårare fall grym, men andra horoskopfaktorer kan motverka de här tendenserna.

När någonting är på tok med ett skorpionbarn blir han eller hon påfallande tyst och kan neka att äta till och med älsklingsrätten. Ju tidigare man kan förmå unga skorpioner att diskutera sina problem, desto bättre. Tendensen att lägga locket på alla problem kan leda till stora svårigheter och onödigt lidande längre fram i livet.
 Alla barn behöver spännande intressen, men skorpionen behöver det bättre än någon annan och bör uppmuntras att skaffa sig en hobby som de är verkligt intresserade av och som kräver både fysisk och psykisk energi.


Det lär dem att fördela sina krafter så jämt som möjligt, som regel tycker de om rejäla lagidrotter och vattensporter, och de mera kreativa gillar skridskoåkning och dans. Framgångsrika skorpionföräldrar kräver mycket av sina barn, ibland alltför mycket. De ivrar för att barnen ska vandra i deras fotspår och nå lika långt som de själva. Pga. sitt livliga intresse för barnen och deras utveckling kan de gå för långt i sin längtan att veta allt om dem och måste komma ihåg att också barn behöver privatliv.
 
De vill ha ett nära och intensivt förhållande till sina barn och då krävs också skämt och humor. Av naturen är de strikt lagda och måste inse att somliga barn mår bättre av en mindre sträng disciplin. Skorpionens tendens att insistera på vad de anser vara rätt kan få deras barn att betrakta dem som omedgörliga, envisa och ur stånd att föra en förnuftig diskussion.
 
Mindre framgångsrika skorpioner vars barn klarar sig avsevärt mycket bättre än de själva måste vara mycket försiktiga så att inte deras kardinalfel, svartsjukan, fördärvar relationerna till barnet. De bör påminna sig om att barnets framgångar också är deras egna, det är ju de som har uppfostrat dem. Framför allt, och i mycket hög grad än något annat tecken, måste skorpionen ha en verklig känsla för sitt arbete.

Liksom polärtecknet oxen behöver de emotionell och ekonomisk trygghet och är villiga att arbeta hårt för att åstadkomma och upprätthålla sin levnadsstandard. Ibland verkar det som om de lade ner hela sin energi på att tjäna pengar, och affärsvärldens skorpioner får god användning för sin målmedvetenhet. I andra sammanhang får de ibland kämpa lite hårdare för att finna rätta sättet att utnyttja sin energi och sina möjligheter.


Arbetslösa skorpioner som saknar ett dagligt utlopp för sin energi måste lägga den på något annat, kanske till och med en oavlönad deltidssyssla. Annars tar sig energin bara alltför lätt negativa uttryck och kan till och med leda till kriminalitet. Skorpioner arbetar bäst under tryck, de behöver något att pröva sin a krafter på, i både fysiskt och andligt avseende. Det klarar sig bra som ingenjörer, inom gruvindustrin, i flottan eller som vinodlare, de är borna forskare och detektiver.

Påtvingande förändringar sätter sig skorpionen sannolikt emot då deras medfödda envishet genast gör sig gällande. Men vid de tillfällen då de anser att en förändring är nödvändig kan ingenting hejda dem från att försöka genomföra den. Det kan leda till drastiska förändringar varpå skorpionen glatt installerar sig i sin nya tillvaro, redo att ta nytt ansvar.


De måste förstås vara noga med att granska motivationerna för förflyttningen, så att inte värdefull erfarenhet och hårt arbete kastas bort till ingen nytta. Att sitta och föra ingenting är inte vad genomsnitts skorpionen betraktar som underhållande och kan till och med vara riskabelt för dem. Visserligen kan de välkomna pensionsåldern som en chans att göra allting de ännu inte har hunnit med, även om de sannolikt aldrig hinner uträtta allt de planerar.

Med dit hör inte att sitta i solen och rulla tummarna hela dagen. Skorpionen behöver ett intresse som de kan bli uppslukad av. Liksom skorpionens energi måste styras och avvägas behöver deras fysik en regelbunden och välbalanserad diet. Det är inte det lättaste, ibland är de så förtjusta i mat och dryck att de drabbas av magkatarr eller förstoppning.
 
Måttlighet är ingenting medfött hos skorpionen men de måste öva upp den, både vad gäller mat och motion, för ett eventuellt livligt intresse för sport i allmänhet kan utvecklas till en riktig mani och verka mycket stressande på dem. De får inte tveka att slå av på takten när det behövs. Kampsport intresserar dem, inte bara för den fysiska aspektens skull utan också för den andliga och esoteriska. Simning är mycket nyttigt för dem.

När skorpionen går in i skytten kryddas beslutsamheten med en livlig, utåtvänd och entusiastisk inställning till alla utmaningar. Individen blir mera öppen, mindre benägen att tiga och lägga locket på alla sina problem och känslor. Skytten, som också är ett livsbejakande tecken, gör det förstås inte lättare för skorpionen att hålla ett öga på dieten, särskilt inte då de hör människorna ofta tjänar bra och har råd att unna sig mycket god mat och andra lyxartiklar. Övervikt och leverproblem kan förekomma.

Skytten kan locka människorna i skorpionen att ta fler risker, både fysiska och ekonomiska, än förut, men kanske föredrar de att verkligen gå på djupet med saker och ting. Skorpionens image, som ofta är ganska sexig och går i mörka färger, blir lite mindre utstuderad och personer som tidigare klätt sig ganska konventionellt kan odla en mera avspänd, lite sportigare stil.



Vill du läsa om ditt så gå in på http://hem.passagen.se/pifrid/blondiner.htm

Brunetter :S :P

Vad är det för skillnad på en brunett och en fallskärm?
- Fallskärmen öppnar sig inte alltid
Varför vattnade brunetten flaggstången?
- För att hon trodde knoppen skulle slå ut.
Varför säger inte brunett något medan hon har sex?
- Hennes mamma har sagt åt henne att inte prata när hon har munnen full.
Vad är det för skillnad på en smart brunett och ett ufo?
- Det finns folk som påstår sig ha sett ufon.
Varför säger inte brunetten något medan hon har sex?
- Hennes mamma har sagt åt henne att inte prata med främlingar.
Hur stjäl man en fönsterplats från en brunett som ska flyga till Paris?
- Säg att bara mittenstolarna går till Paris.
Vad är ett dilemma för en brunett?
- En kille med herpes och stor kuk.
Hur dränker man en brunett?
- Lägg en spegel på botten av en pool.
Varför äter brunetter inte mat från konserver?
- Dom får inte ner huvudet i burken.
Vad säger brunetten när hon föder barn?
- Jag hoppas verkligen det är mitt.
 
 
Hur vet man att en brunett är redo?
- Hon frågar: Har det blonda fnasket gått nu?
 
Vad är skillnaden mellan en brunett och en ubåt?
- Alla män har inte varit i en ubåt.
Varför stoppar brunetter p-piller i spolarvätskan?
- För att slippa ha gummi på vindrutetorkarna!
Hur övertygar man en brunetten att gifta sig med en?
- Man talar om för henne att hon är med barn.
En brunetten köpte en dagbok att skriva ner alla sina tankar i.
- Tre år senare började hon på sida två.
Varför kan brunetten inte åka vattenskidor?
- De lägger sig ner så fort de blir våta mellan benen.
Vad sa brunetten när hon blev retad för att hon hade vakuum i huvudet?
- Bättre det än ingenting alls.
Varför hoppade brunetten från en skyskrapa?
- Hon skulle testa Always med vingar.
Varför gillar inte brunetter att gå till tandläkaren?
- De får inte stoppa något i munnen på en hel timme efter besöket.
Varför har brunetter en hjärncell mer än en hund?
- Så att hon inte ska lukta alla i skrevet.
 
Vad är det för skillnad på en Porsche och en brunett?
- Man lånar inte ut en Porsche till polarna.
Vad är det för skillnad på en brunetten och en kille?
- En brunett har mer sperma i sig.
Varför bytte brunetten  bara blöjor på sin baby en gång i månaden?
- Blöjpaketet sa: "Upp till 10kg".
Vad är det för likhet mellan en brunett och en dator?
- Båda är lika lätta att sätta på.
 
Varför kunde inte brunetten skriva siffran elva?
- Hon visste inte vilken etta som kom först.


HAHAHA :P

Ny hårfärg?

om jag färgar håret, vilken färg?
Vet att det ser fejk ut nu :P haha.

     

Vad passar jag bäst i? :)

HAHAHA - förra helgen


The way you make me feel



Too you, jag vet att du kan koppla.

.... <3

Nu har Michael Jackson släppt sin skiva för några dagar sen!
Och lär bara säga en sak, jag grät, den var så bra dom få nya låtarna som var med på den.
Sandra (som jag bor med) satt och skratta hon, men hur fan kan man bli så fast för en parson jag aldrig träffat ? :P Säkert kommer man aldrig träffa han heller :'(
Tråkigt men sant, men en sak är sann iaf, jag är sååå kär!
Så sjukt är det. XD



En gammal låt som fick mig att fälla tårar :P

:)


In love <3

Nu har jag äntligen funnit kärleken igen i Michael Jacksons nya skiva. hahaha
Tråkigt nog var det inte så många nya låtar som jag hoppats på, men ändå, var några och dom var grymt bra ;)
Bästa köpet jag gjort på länge lär jag säga! ;D

Men någon som har något mattipps då?, nu börjar magen kurra snart och så måste man ju handlaaa :S Så värdelöst, orkar inte ta mig till gränby igen för att få mat :P haha.
Får äta makaroner idag tror jag :P Värdelöst :D

Men men, jag har ju iaf skivan och det gör allt mycket bättre ! Det är som godis nu det :)




Tycker det är tråkigt att du ska hålla på såhär, du förstör så mycket nu bara så du vet.. Känns ju ganska piss när du håller på frågar ut och tjatar och ger mig skit och gör mig på dåligt humör utan någon anledning.. :S

Ciao


KING OF POP NY SKIVA IDAAAAG ! <3

Idag släpps michaels nya skiva ! ;D





Kolla vilken Wannabe dom andra är ;) hahah helt sjukt.



Michael pratar ut 2006:


Lördag 11 Oktober

 En galen lördag hemma först hos Magnus sen hos Lars :)







 
Josse älskar LIME ;D haha

Nu drar vi tjejer ;D
MOT LARS!

       

     

Vart i en kom få fanns det en gitarr på plats :P =) haha.

Puss! En grymt rolig natt =)




Nu ÄNTLIGEN ska jag lägga in bilderna från 3/10 Fredag










Det var typ alla bilder som var något och visa iaf :)

BÄSTA :D

Min älskling släpper ny skiva på ondag!
Dangerus!
LOOOOVEEEE


Fredag 3/10

Bilder från förra fredagen, kul hade vi sen får ni säga vad ni vill ;D

Lite galna bilder och det vart ganska spårat. Men var hur kul som hellst iaf ;)




Men ska lägga ut mera bilder. Vart fel på daton när jag höll på, så fixar det troligtvis till imån ;D

En vecka i Uppsala :)

Den här veckan har det inte hänt så mycket :P.. Var med Isabelle och lagade mat med henne och så .
Sen så har jag varit i Stockholm i onsdags :)
Var trevligt, var på cosmonova och stan typ. Men tuvärr hittade jag inte michael jackson saker :'S. Så det var ett stort minus.

Men det stora plusset var att jag gic en mix med michael som släpptes i förskott i 2500 ex. Sen så släpper han sin skiva på onsdag! OJ OJ OJ, kommer stå utanför skivaffären när den öppnar!!

Men nu ska jag ut och gå med josse. Får lägga in bilder lite senare. Kommer från förra helgen och veckan :)

PUss

pyamasparty hos Isabelle.




MYS MYS :)

:)

Nu är det höstmys igen.
och finns ju ingen bättre att mysa med en Josses fötter :P HAHAHHA

Bilder från i lördags :)

Gulligt :)


haha så fula bilder.. :P 
men kul hade vi damer iaf :)

RSS 2.0