Fika på stan

Idag efter skolan åkte jag ner och mötte Natha på stan för att fixa våran årsredovisning. Vi satte oss på Cafe 018 och gjorde det vi kunde sen åt vi lite mat och inväntade Evelina som kom och satt med oss ett tag :) Jätte skönt att sitta ute och känna solen bränna i ryggen!
Sen gick vi och strosade lite i affärer och jag hittade ett par skit snygga skor till Studenten! Skönt att ha de klart, nu ska jag bara hitta en kavaj eller något, ute i sista sekund känns det som..
Efter vi var klara med affärerna köpte Eve en sallad och vi gick ner och satt oss vid ån och solade och hade det skönt. Jätte trevligt var de.

Sen  gick vi förbi VIP och hämtade biljetter och affischer om deras studentfest. Natha åkte hem efter det men jag och Eve gick och taapetserade stan ungefär med affischerna så om någon missar det måste dom vara blinda haha. Fick även några med mig som jag ska hjälpa henne sätta upp här i Gränby och i Årsta. :)
Tror det kommer bli skit kul och dom skulle fixa till så dom har uteservering och alla dansgolv och våningar skulle vara öppna. Kommer ju bli typ alla olika musikstilar på samma ställe. Så tror det kan bli en toppenkväll!

Är så taggad men samtidigt inte, skolan har ju ändå vart en sån trygghet. Vad ska man göra om man inte får ett jobb till hösten tex? Hade ju varit skönt och veta att man kunde komma tillbaka till skolan då, men ändå så himla skönt att slippa allt plugg med läxor och skit !

Tack för en toppendag idag tjejer!

God Natt.

Sol Sol Sol !

Helt underbart med detta väder lär jag säga! Har suttit ute hela dagen i solen, så himla skönt.
Ska bli fantasktiskt med sommar nu känner jag, vore kul om man fick svar från sommarjobben man sökt någon gång med..

Hegen var jag och Robin till Gutten och grilla och sånt för han fyllt år. var mysigt de, trots att man var lite småseg och inte hälsan var på topp! När ska den här förkylningen släppa på riktigt då?, pendlar hela tiden, ena stunden mår jag bra sen nästa dag är jag sjuk igen, orkar inge mer nu!
Sover så himla dåligt nu med och vet inte vad de är, kan inte sova ordentligt. Ligger på ett stadie mellan vaken och sover hela tiden typ. Skit drygt!

Myshelg :)

I fredags kom hjärtat ner hit till Uppsala så vi var bara inne på kvällen, köpte lite gotta och myste bara :)
Fick dock tjata till mig att gå och handla på gränby eftersom det var jag som var gottesugen..

Sen i Lördags var jag på UF mässa på skolan och stod där och sålde med Angelica och Natha:) vid 2 tiden packade vi ihop och drog oss hem. Så gick jag och Robin till Burger King och åt.
Sen på kvällen var vi och åt på Tatziki. Skit gott med grekisk mat!



Och efter det var vi på 3D bio, Clash of the titans. Den var faktiskt bra, trodde inte de eftersom Robin valde film haha.


RSS 2.0