MJ

Min nya Michael Jackson tröja, som blev den abroluta favoriten !


3 par nya skor + Michael tröja ;)

Idag var jag ut och fikade med Jessica från jobbet efter skolan. Vi gick till cafe 018, var jätte trevligt :) Sen var vi och shoppade på skopunkten, och då vart det 3 par nya skor för mig! :D sen vart det en Michael Jackson t-shirt, och den är så himla fiiiiin! Det är den absoluta favorittröjan hittils lär jag säga :)

Bild kommer kanske sen. :)

Nu kollar jag iaf idol sen blir dusch och plugga lite sen ska jag sussa :)

God natt!
Puss

Michael Jackson biljetter bokade

Nu blir det Michael Jackson bio med Robin, mamma och Peter den 28 oktober. :) Ska bli skit kul ! Och bra platser fick vi med, rikigt skönt :) Blir kl kvart i 7 så kommer nog få åka tidigare från skolan om jag ska hinna eftersom jag går till halv 5 den dagen . haha. men det är viktigt ;)


Cupcakes

Nu har jag och Robin bakat, får se om Josse och Sara hinner komma hit innan Robin ätit upp allt ;) .




Business Trip, Torsdag

Igår jobbade jag på morgonen, från 7 - 12. Gick riktigt bra, vi var 3st + 1 praktikant och hade 120 gäster. Var jätte skönt, vid halv elva var vi typ klara med disk och preppning av frulle så vart brist på saker att göra även då, så självklart fick jag putsa bestik - som om jag inte puttsat alla dom senare gångerna jag varit på jobbet, USCH! :P

Efter jobbet vid 12 så gick jag till stationen och mötte Nathalie och Angelica. Så hoppade vi på tåget mot gävle för att göra våran illa affärsresa till Sandviken. Vi var och träffade Jörgen först och hade ett litet möte, haha han ska vara våran rådgivare i företaget. Och jag är diriktör haha, den ni ;) ! Sen gick vi på dollar och handlade sakler vi behöver. Den affären är faktiskt riktigt bra ibland lär jag säga. Handlade alla småsaker vi behöver och sånt. var riktigt bra. Sen åt vi på Mc donalds och sen kom mamma och hämtade oss så åkte vi till Owes och fortsatte att handla, och där vart det en hel del. kom ut med 3 kassar + 10 ljusfat. haha. Vart rikigt bra. :)
Så nu kan vi sätta igång att pyssla sen. !

Det är ju även stora träffen i Sandviken nu i helgen fick jag veta. :) Kanske man ska gå ner och kika på det ? :)
Kanske man kan hitta nått kul, och som tur är behöver jag inte vara pippi i år ;) haha

Även att jag är ledig nu! Så himla skönt.
Puss !


Tvättid

Idag ska de tvättas, har precis rivit ur alla sängkläder och allt skit i korgen. Senare ska jag kanske försöka mig på cykeln och se om jag kan laga den, vilket jag tvivlar på men kanske är värt att försök om den inte går sänder? haha

Får se om Isabelle kommer hit lite senare med då.. :)

Annars tror jag inte att det händer något speciellt idag, får se om man hittar på något roligt att göra, men det tvivlar jag på. Det är ju söndag, och dom brukar ju vara rätt sega, men sköna på ett sätt ändå.

Nästa vecka är det i alla fall kortvecka, vilket ska bli riktigt skönt, är ledig torsdag-fredag. Men ska dock jobba torsdags morgon på hotellet, så ingen sovmorgon där inte, snarare tvärt om. Börjar klockan 7 med frukosten!
Men är ju iof gott att komma dit och äta hotellfrulle, sen ska jag jobba med Jessica med så blir nog en rolig morgon :) !

Nä - nu ska jag ner till tvättstugan och göra ett ryck. Sen kanske lägga mig och läsa lite igen? haha

Puss !

En vecka.

Den här veckan har varit bra :) Inte gjort nått speciellt, men tiden har gått otroligt fort tycker jag. Får hoppas att nästa blir lika dan :)

Josse kom igår med ( fredag), så hade vi lite myskväll med kebab, idol, chips och godis + en film . :) Sen var vi på stan och fikade med och strosade i lite affärer :)
Sen hade ju han som jag bor med förfest innan dom drog ut. haha, rolig dom var att lyssna på, hör ju allt igenom väggen.
Sen somnade vi typ vig 2 tror jag den var. Mysmys. Sen kom hennes pappa och hämtade henne här typ vid 2, och jag gjorde mig iordning för jobbet och åkte dit till 3.

Men på jobbet var de ingen fart alls, kom inga kunder, bara lite i baren. Så var rätt segt. Så fick gå hem tidigare, vilket var riktigt skönt :)
Får se när David dyker upp ikväll då.

Puss!


Måndag

Igår var jag ute med Ronja efter skolan. :) Var och fikade med lite kompisar till henne sen strosade vi på stan och shoppade en hel del :) Som vanligt vart det en hel del shopping.
Köpte presenter till Angelica och sen så kommer det bästa av allt!

1 Michael Jackson tidning och en DVD! Kan man fynda bättre grejer ? :) haha

Sen gjorde vi en till sak, men de ska jag inte säga för vill se om Robin märker nått när vi ses :) haha

Puss!

JA TACK!!

Michael Jacksons - This is it film ska visas på bio och jag säger bara JA TACK! Och för omväxlingsskull vill jag sitta längst bak när jag ska se på honom :D


Helgen

I helgen åkte jag först och träffade Josse på fredagen som kom hem från berlin :)! Och den lilla underbara tösen hade köpt med en Michael kalender till mig ! Gissa om jag blev glad ? ;) Även fast jag visste det redan innan hon kommit hem. TACK!!

Sen på kvällen åkte jag till Robin, rikigt mysigt. Känndes som en evighet sen man träffade honom, var i uppsala förra helgen så har inte blivit på 2 veckor. Kort tid i sig men känndes som en evighet.
Tråkigt att han är sjuk bara, men var ändå det mysigaste på länge :)

Sen på lördagen vaknade jag typ vid ett, och när jag kollade ut genom fönstret så trodde jag inte att klockan skulle vara mer än tio så jag tog öpp min bok och låg och läste medans Robin sov. sen när han vaknade så gick vi upp och åt frukost och inte för ens då insåg vi hur mycket klockan var. haha kändes helt sjukt.
Sen hade vi en mysig liten lördag och jag åkt in till sandviken och åt middag med mamma, peter, cassi och felicia. Fondy - hur gott som hellst! :) Sen träffade jag josse en snabbis igen . Tråkigt att båda var så sega, annars hade vi ju kunnat hitta på nått roligt. men får väl ta igen det nästa helg hoppas jag,
kanske kan anordnas en liten spakväll? Basta, ansiktsmask och en bra film med en massa gotta skulle vara trevligt tycket jag ! :) Vad säger du Josse ? :)

Helgerna går ju så otroligt fort med, tråkigt nog, Känns som att man inte har tid för nånting. Man vill ju hinna träffa alla och ha lika mycket tid som helgerna gav en förr. men så på fredagen när man åker hem så är hela dagen borta och man kommer hem på helgen och är trött. Konsigt nog blir jag sjukt trött av att sitta och åka som jag gör. Sen är det lördagen, den enda hela dagen man har. Då brukar man väl kunna hitta på något hyffsat, sen är det söndagen och då gör jag i princip ingenting, packar och iväg till tåget.
Jag och Josse kanske borde inviga våra Pizza-söndagar igen? så man gör nånting och träffar nån haha :)

Idag åkte jag iaf tidigt till Uppsala, var meningen att jag skulle ha handlat och fixat lite saker, men det blev ju som vanligt inte alls av. Och snart är det ensam mamma söker och sen är klockan 9, och då är det inte alls för frestande att gå och handla känns det som.
Isabelle är ju inte heller här så är lite brist på sällskap, ska kanske ringa hit någon rolig själ..
Sen har jag ett prov imån jag inte heller pluggat inför. Opps..
Får väl se hur det går, men känns som att jag har hyffad koll ändå. Har dock tappat bort pappren så kan inte plugga på lite heller.

Nu ska jag iaf lägga mig med min twilight bok, 3an. Läste ut dom andra 2 på en vecka sammalagt och den här läser jag ut i kväll. haha. Så himla bra böcker är helt fast!

Puss!


RSS 2.0