Kan man skratta mer? :P

Höll på skritta ihjäl mig jag!
 

michael beat box



Min baby han kan han :D

Stjärntecken

Skorpionen 24/10-22/11

Bra veckor för kärlek, men frågan är om du inte satsar ännu mer på nöjen. Det händer i varje fall väldigt mycket, troligen får du helt enkelt inte en lugn stund. Planering hjälper en smula, men du är också duktig på att improvisera och fatta snabba beslut när det behövs - ofta mitt i steget.

kärlek/sex 5
kul/möjen 3
tur/pengar 4



Kan ju alltid hoppas på att resten av månaden blir bättre då..


söndag :)

Idag har jag varit hos Robin, vi tog en liten sovis som vanligt och gick upp typ vid 12 och myste lite i soffan och sen har vi ju gjort en ny traddis och äter kebab varje söndag med av någon rolig anledning :P gott gott.
Sen träffade jag Josse och Maria på stan en snabbis sen åkte jag hem och ner på stan igen och jobbade sen mötte jag felicia och hennes vän en liten stund sen åkte vi hem igen och så ska jag till Robin nu igen. haha, så man har ju hunnit med lite idag.
Alla är ju typ upptagna med, och josse dissa mig för krogen det aset ;D haha.
men men, ska dra nu och åka och myspysa.

Puss!

Scottland.

I fredags natt kom man hem från scottland. :)
Känndes riktigt skönt att vara hemma igen och få sova i sin egen säng . Fick skjuts från UKK av angelicas mamma med, så då slapp man gå :P ..
Sen när vi stod och väntade på skjutsen kommer det fram någon full kille vi aldrig sett för och säger "GRRRR" och sen vägrade han typ att gå eller sluta dryga så våran mentor ringde efter polisen så dom kom och plockade honom. HAHHAA!
Men han måste ju ha varit påtänd eller nått.

Hade tur med vädret i Scottland med, regnade bara lite en dag. Så var vi på ett whiskydistelleri och några fick även smaka olika sorter, men inte vi under 18. :/
Sen har vi varit i Edingburgh och var på slottet där sen blev det ju lite shopping med . :) Köpte en kilt till morfar. haha .

Sen har vi varit på lite oliak ställen runt om, var till en skola med och kikade lite och gjorde några redovisningar och sånt :S Sen har det varit mest shopping :D
Köpte 4 par skor och lite annat smått och gått. :D

Puss

RSS 2.0