Nu är familjen samlad

pappa, mian, wilma, viktor och Cassi kom upp igår. Vad trevligt det var ! Och härligt väder !
Var ut och åt på kalas och hade måns som servitör hihi. gott var de iaf :)
Och nu kom jag pappsen och mian nyss hem från afterskiin så håller dom på lagar mat och så. Jätte skönt att vara i stugan nu iaf :) Slippa möggelboeendet :P

Och imån kommer min lilla älskling ! vad jag längtar, men pappa och co. dom åker ju hem så de är lite tråkigt.

Puss !

<3

Saknar pojken i soppskålen nu hihi :) men snart kommer han hit och hälsar på iaf :)




Puss

Harrys

Igår var vi ut på harrys, jag, stina, måns och per. Hade skit trevligt så hittade man på den här filuren med, Calle. Som är Robins pojkvän :) hihi.




Puss

beställt

Har beställt från Nelly nyss tillsammans med Stina. Vart lite smått och gott, massa fint hade dom där, så blir nog en runda till snart, jag får gratis frakt inom 2 veckor så :)
Cut & Sewn Leggings SEK 199, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM
Nått jag måste beställa är dessa iaf, skit snygga !

ännu en dag

Idag jobbade jag kväll i TB som vanligt, gick skit bra sen har Calle lärt mig att flombera nu med :D ..
( de är en vagn vi rullar ut till borden så steker man på maten med lite grönpeppar, smör och lök och en grund till en sås,  och sen har man i sprit i pannan så de börjar brinna, skit häftigt :P ) var ju lite nervös för fick ju göra det framför folk som beställt pepparstek och det var min första gång! men dete gick bra iaf haha.

Och imån ska jag åka hundspann, ska bli skit kul, ska ta en massa kort då med :D

Puss sov gott !

Ge mig sommarkvällar nu:)



Härligt det ska bli sen när sommaren kommer !

3 timmars sömn.

Idag jobbade jag frukost och lunch sen var jag kvar och fixade inför kvällen fram till 5 tiden. Det var ju ganska roligt att jag blev kvar själv med i servisen ett tag, dom gav mig en kom ihåglapp och sen så gick dom hihi :)
Men det gick bra ändå, men blev lite krongligt när jag skulle ändra bokningar på bord för kan inte systemet ordentligt än, men det gick bra att boka iaf ;) ..
Sen kom ju Natha vid 4 så då fick man lite sällskap :)
men sov skit lite inatt somnade typ vid 4 och skulle upp strax efter 7 för började halv 9.. Så har varit rikigt trött idag. Sen åt jag ingen frukost för mår typ bara illa när man äter så tidigt, sen när det vart lunch typ så glömde jag bort tiden och fixade med annat så blev ingen lunch för mig heller, var ju "ganska" hungrig när det var dags att äta vid halv 6 sen..
Sen när jag kom hem så somnade jag strax efter sex och vaknade lite innan 9. Känns ju bra..
Ska nog gå med Andrea till Kalas snart och sätta oss ett tag så man kommer ut lite idag iaf, orkar inte ligga inne här i möglet mer idag :P haha

Puss !

RSS 2.0