This is it !

I ondags var jag på premiären av Michaels film . :) Hur bra som hellst skulle jag säga! Åkte in med Josse, Stina, Jessica och Robin. Sen mötte vi mamma, Peter och Sara där inne, så var ett gäng :)

Helt klart värt att se iaf ;) haha.
                                             

Sen köpte jag skivan med som släpptes samma dag i sverige ;)

Puss!

Kryssning!

Hade en underbar kryssning med tejerna här i Uppsala :) Natha i min klass fyllde 18 och bjöd med oss .
Hade jätte trevigt !
Får lägga ut lite bilder sen :)
Puss!

En riktigt mysig helg :)

I fredags kom Robin till mig, mitt i Idol. Så då var även Ronja här :) Sen efter idol var de mysmys, men vi var ganska trötta båda två så gjorde inget speciellt egentligen :)

Men lördagen var det mysigaste på länge, och vad bortskämd man blev ! :)
Först var vi och strosade på stan så fick jag en tröja/jacka av Robin, sen satt vi oss och fikade på bryggan vid ån i solen . Satt och småpratade och matade ankor med bulla :)





Sen var vi ut och åt kinamat på China Garden. Jätte mysigt det med, hela dagen var bland dom mysigaste på dom här 3 åren.
Sen fick man höra små saker som gjorde en så himla glad, men de behåller jag för mig själv ;)

Och nu på söndagen var jag tvungen att jobba, började klockan 06, och usch vad trött jag var, hade ingen lust att lämna sägen då inte. Sen fick jag gå in till stan för att bussarna började gå tio över 6. KALLT! Det gör jag inte frivilligt igen - prommis halv 6 på morgonen.

Sen fick jag sluta vid 12 så då tog jag bussen hem och så hade jag med min vinerbröd och nått annat som Robin tycker om. Så han goffade i sig 4 styckna. :)
Och så har min händiga lilla pojk lagat min cykel idag, så duktig så :) Sen var vi och åt mat och myste lite innan det var dags för honom att åka. :/

Puss!


Min MJ shopping!



En väska, sen köpte jag knapparna på den och sen 3 flaggor och 2 tröjor !
Hur bra kan det blir egentligen? :)

En kväll med Josse :)

I lördags var jag och Josse ut och åt i Gävle på kungshallen. Riktigt trevligt var det, det mesta, höhö. God mat på kunshallen iaf, åt plankstek, och USCH så mätt man blev .. haha

Lär vi göra om! :)


Tissetass

Är dom inte sjukt söta ? :)

RSS 2.0