2010.07.11

Vaknade för en liten stund sen, som vanligt ensam i sägen då Robin vaknar tidigt och smiter iväg på morgonen. Ringde och pratade lite med mammsen då med och sedan pappsen.
Papsi är ju i forsbacka i stugan han så får se om vi kanske ska ta och titta förbi där ikväll, åka lite vattanscoter :)

Ska träffa Cassi runt 4a tiden med blir det nog och prata lite :)

Nej, nu väntar frullen :)



Puss.


2010.07.10

Igår var jag, Robin, Carro och Magnus ut i Gävle och åt på helt enkelt, så gott. Vart en 3 rättersmiddag vi kostade på oss och gissa om vi var mätta efter det? Höll på storkna när vi skulle där ifrån. Men gott var de. Så vart det lite rose och någon drink på de :) Sen gick vi och såg, eclips jag och Carro medans Robin och Magnus kollade på A-team.
Men oj vad bra Eclips var! Även fast jag läst boken så kändes de lika spännande ändå och jag tycker ändå att dom fått till filmen bra med tanke på hur bra böckerna är :) . Det brukar ju inte riktigt bli så.
Sen efter det åkte vi hem. Mådde lite små dåligt innan vi åkte och sen gick de över och så kom allt tillbaka när vi kom hem och det vart inte mysigt om man säger så.

Så idag har jag bara slappat här hemma trots att jag inte mått nå speciellt dåligt, men kändes lika bra att stänna hemma utifall man skulle känna sig dålig igen.

Imån ska jag träffa Cassi ett tag och umgås lite med henne. Är inte ofta vi gör saker tillsammans precis. Tänkte om vi kanske ska äta något och ha de lite trevligt. :) Får se vad det blir.

Nu sitter jag iaf och kollar på Hajen på 4an, får se om vi ska fortsätta se den eller om det blir något annat trevligt :)

Puss!

RSS 2.0