Sjukan 24/3

  

Idag vaknade jag upp med Josse vid min sida :)
Men det varade inte länge.. För hon skulle iväg och äta påskmat : )

Så jag gick ner till pappa och följde med till sjukhuset. Kändes långt ifrån roligt. Bara jobbigt att vara där och se han ha alla slangar och skit. Som vanligt, är jag grymt känslig när det gäller sjukhus, så jag bröt ihop. Orkar inte se honom med allt det där, spelar ingen roll hur glad han än försöker vara så lyser det bara igenom. Och att han ska gå med det där kanske ett år till, .. Det känns, vet inte vad jag ska säga, men det är jävligt jobbigt.

Bara så jobbigt att man inte kan göra något, .. Det var inte det att det såg äckligt ut, utan bara att det är så orättvist.

Äntligen lov igen :)

Nu har det gått nästan en vecka i skolan och så är det lov :) Ska bli skönt att komma hem och träffa alla hemma och sova i MIN säng :) haha. Saknar den ;D Sen blir det väl säkert ett och ett annat party nu under veckan. :) men först ska jag jobba lite och träffa Robin :) .. Sen har jag väl flera som står på min besökslista ;D hah.
 

Bla. den damen ;).. 

Hoppas helgen blir bra nu iaf för hela den är redan planerad :)

Tor (idag) : Äta släktmiddag och åka till Robin
Fredag: Jobba
Lördag: ev. jobba och festa
Söndag: Äta påskbord hos Robins mormor och morfar
Måndag: inget planerat
Tisdag: jobba + kyrkogården
Onsdag: Isabelle? ev. 
Torsdag: U.M 
Fredag: Så långt har jag inte kommit än

Men som ni ser är jag en planerare :P haha. Kan ju hända att jag glömt att pricka in något än men det kommer om inte annat.
Sen måste jag väl hinna träffa lite folk på kvällarna med. Johan har ju fortfarande lovat mig en sing star kväll haha :D 

pusss. 

Lördags, 8/3

Hejsan. 
Helgen var toppen .=) 
Var med min prins ;D hah. Han kom till mig först i fredags så vi hade bara mys mys då. 

LÖRDAG

Det var då det  var dom roligast. Men kanske inte på förmiddagen för då åkte robin ifrån mig och gjortde nått med mathias. Sen kom han så åkte vi hem till han oh så följde therrorese med :) haha 
Så hon och jag började göra oss iordning så kom vi på att båda hade tagit med exakt samma topp! Ajjajjajj! :P haha
Så vi fick se likadana ut :P haha. 
Men vi hade ju kul endå. Sen åkte vi till Torsåker "centrum" och mötte robins kompisar och tog bussen till Hofors :P Så åkte vi till nått konstigt ställe och förfesta, Kommer inte ihåg vad det heter:P.. Sen var det folkan :) Var väl helt okej. 
Men efter therese åkt vart det inte lika roligt bara massa strul :S .,

Men nu börjar jag min lektion. 
CIAO

Torsdag 6/3

 i helgen ska man ut med mickan och therrorese. :) Hoppas det blir kul iaf, PARTY ON ;) (tuvärr hasr ja inegn bild på therese :P ) 

Sen ska jag vara med min baby och så jobba. Sen fyller mamma år med, men tror inte vi skulle fira henne. :P haha. ska skjuta upp det. TUR:P Sen får vi väl se vad som händer mera. 
Josse åker på konsär med så henne hinner man väl inte träffa :/ ! Eller kanske om jag har tur :)

Får väl se vad som händer. men nu är det dags att kila. 
puss


5/5

Idag är man i skolan igen då. TRÅÅÅÅÅK. :P
Ska snart på cp-engelska till hav 5 :S annars hade jag slutat 10 över 2 typ. Kul det är då? alla går ju hem nu typ. Hade vart så skönt., är hungrig. var ingen god skolmat heller och cafeterian är stängd :S ajj ajj!

Har väl inte hänt något speciellt denhär veckan jag vart här. Ska bli skönt att komma hem på fredag . Sen när det fest på lördag :) med mickan och Therese :) haha. Hoppas det blir kul iaf. Sen får vi se om mathilda från min klass kanske ska dyka upp :D 

ajja., nu ska jag kila

SAAAKNAR ROOOBBIIIIIN ! 

3 Mars! Helgen (1/3-2/3)

I fredags var jag med Jossa och festa :). var kul, hemma hos mig.. Sen missade vi bussen två gånger när vi skulle ner på stan. Lyckat! Sen när vi äntligen kom med bussen så hamnade vi på resecentrum. :S aha?. och då så bytte den till 11, så då kom vi på att vi var på väg till Östanbyn., Vilket var åt helt fel håll! för vi skulle till stensätra. Så vi hoppade av och börja traska. Och så när vi gick till sjukhuset. Så kommer bussen. :D haha. så då åkte vi sista biten. 

Så gick vi hem till Emma, men där var det typ inge folk, så jag hade inte så jätte kul .. :S Så jag ringde till Robin, för jag orade inte gå hem. så då kom han och hämtade mig och Jossa. :) så då slapp vi gå iaf. Så då åkte vi hem och myste. :)

image9

Sen i lördags var jag med min lilla babe. :) Vi var ju själv hemma hos mig så vi åkte jag handlade mat, sen lagade vi mat., logiskt ? :D  Och efter det var vi hem till pappa och tittade på melodifestivalen. Men som vanligt var det inga som var riktigt bra. Tkr jag .. :P 
Sen hem till min mamma igen då, och så gick vi och la oss i sängen och myste och prata lite :).. 
OCH JAG SKA PÅ BAAAAAALEN MED BABE ;D haha :)

Sen mitt i natten skulle robins mamma ha skjuts, så vi åkte och hämtade henne och så åkte vi till t-åker. Robins hem"stad" :P
Sen sussade vi sött . :)


Nu för tillfället är jag i skolan :/ Inte så himla roligt. min eftermiddag är väl inte så kul heller, 
Ska handla mat, dansa, (vilket är kul), sen ska jag till Veronica och färja hennes hår. men känns inte kul alls att gå och handla :S .. 

puss. 

RSS 2.0