6 dagar kvar :)



Ska bli så kul! åker nu 27 :D

Lovet. :)

Det här lovet har jag inte gjort något speciellt alls. Legat och såsat i Robins lägenhet typ :) Kollat tv och suttit vid daton ;)
Sen har jag varit med Josse en del. :) Träffat Therese och firat Pappa eftersom han fyllde. Sen har ju sovit och Robin med så man har ju legat och myst på kvällarna iaf. 
 Fredag:
Då vart de en kväll med Josse :) Var ute och åt med henne och Sara, sen åkte vi hem till mig och tog de lugnt, kollade på Let´s Dance och hade en myskväll :) Sen tog jag 12 bussen till Robin och vi gick typ och la oss på en gång men efter många om och men så hamnade vi i soffan eftersom ingen av oss var speciellt trötta. Gick från bussen så man var ju som en fryst pinne när man kom in. hihi. Men där somnade vi till slut iaf, och Robin somnade ju tyvärr först så han låg ju och snarkade, Charmigt? :S Drygt de var, så man låg typ och nöp han i näsan hela tiden hihi. Sen rigde hans sökare 6 på morgonen eftersom han har jour så då lära han åka och jobba, var typ som en död säl vid den tiden hihi. Så jag sov vidare på soffan jag.

Lördag:

Idag var vi på Dragon Gate för att frira min Gammel mormor som fyller 80 :)
Var mysigt, men kallt som satan där inne! Sen fick vi en guidad tour inne där på museet och sånt, och sämsta guden någonsin tror jag :P Så ointressant och tråkigt kunde de inte bli! Sen var de för kallt för att man skulle orka lyssna på han. Sen var maten helt okej iaf, men man trodde det skulle vara bättre när de är så kännt. Buffen var grymt liten iaf :P men smakade helt okej ;)

Men var fint där inne :)

Moffen :)

Pauline och Felicia hittade något dom kunde sysselsätta sig med iaf :P
En gungande båt :)

Puss !

Michael Jackson :)

Ain’t the pictures enough, why do you go through so much
To get the story you need, so you can bury me
You’ve got the people confused, you tell the stories you choose
You try to get me to lose the man I really am

You keep on stalking me, invading my privacy
won’t you just let me be
‘cause you cameras can’t control, the minds of those who know
That you’ll even sell your soul just to get a story sold

I need my privacy, I need my privacy
So paparazzi, get away from me

Some of you still wonder why, one of my friends had to die
To get a message across, that yet you haven’t heard
My friend was chased and confused, like many others I knew
But on that cold winter night, my pride was snatched away

Now she get no second chance, she just ridiculed and harassed
Please tell my why
No there’s a lesson to learn, respect’s not given, it’s earned
Stop maliciously attacking my integrity

Now there’s a lesson to learn, stories are twisted and turned
Stop maliciously attacking my integrity


:)

I veckan har de inte hänt något speciellt, har varit sjuk i onsdags och är fortfarande bra krasslig men ändå får man ta sig till skolan :S Känns ju förjävligt, haha.
men nu är de äntligen helg och efter den så börjar mitt lov :) Men tyvärr så måste jag väl plugga en massa då med, har saker som ska vara klara precis efter lovet så det känns ju inte kul om man säger så :/
Sen är de ju alla hjärtans dag imån med :) Ska man hem till Robin och mysa lite :) Skulle laga mat hos han och ta det lugnt :) Får se om det händer nått annat kul, men så ser inte planerna ut iaf, Ska jobba med bara, :)
Sen åker man ju snart med, LÄNGTAR så sjukt mycket att lämna kalla sverige nu! :D

( Mitt internet har slutat funka hemma därför har jag inte skrivit på ett bra tag)

Puss!

<3


Sjukan 5 Feb

Idag var morgonen och dagen kaos, HATA SJUKHUS säger jag bara!
Var dit först till kvart över 8 fick jag gå in och ta röngten bilder och sen behövde jag bara göra ultraljud sa dom så jag skulle komma tillbaka till 1 så jag gjorde det och när dom var klar med det så fick jag reda på att jag har någon inflamaion på njuarna och den högra är vidkad och vad som menas med det har jag ingenarning. Men då fick jag gå ner på röntgen igen och ta nya bilder och så hade ju bedövningen gått ur armen då men så jag tokvägrade ju att göra med kontrast medel så jag lär ju komma tillbaka sen och göra klart resten. Hihi. Usch usch!
Hoppas Robin kan följa med då ialla fall, ;P Mina föräldrara har ju tröttnat på att jag kaosar på sjukhuset nu så dom villju inte följa med mig nå mer säger dom, HAHAHA!

Och den goda nyheten är ju att jag lämnar sverige den 27 februari nu och åker till florida/ miami och är där 2 nätter sen åker jag på kryssningen som går därifrån i södra karibien. Så kommer åka runt på lite småöar och mysa :) Ska bli riktigt kul! Men jag fattar inte hur man ska få tag på pengar till allt bara, måste jobba mer nu känner jag. För ska till skottland vecka 14 med :) och de är bara 2 veckors mellan rum från att jag kommer hem så, nån som har nå tipps hur man skaffa snabba pengar kanske ? :P

BABY BABY come to sweden on youre world tour! :D man kan ju alltid hoppas ;D hihihi

Onsdag 4 Februari

Friluftsdag i Kunsberget, vad kan man säga?
Det var riktigt roligt iaf, jag och Angelica sov hos mig så vi kunde få lite sovmorgon och tog oss till Kunsbeget själva. Åkte med Angelica, Viktioria, Therese och Nathalie sen hängde Isabelle med på ett hörn med. Men hon höll till mest i snowparken tror jag. Men vart några åk iaf :)

Och konstigt nog vart jag inte så fryssen som jag trodde jag skulle bli, haha. Och inte ramlade jag en enda gång heller, men jag lyckades åka ner med ena skidan i skogen typ, så jag fasnade i ett dike med ena skidan och sjönk ner i en meters djup lössnö typ :P hahaha, Så angelica fick dra upp mig, hihi.



Jag och Natha i backen. Natha slog en vurpa och så sparkade hon av sig skidorna och gick ner. haha. ;D


RSS 2.0