Orgerntering

Idag hade vi friluftsdag med skolan. :S Var ju sååå kul att orgentera med när man inte ens kan läsa en karta! Så jag, Evelina, David och Jesper var vilse i skogen typ 1 och en halv timma och bara virrade omkring. :S haha. Lyckat. Inte hittade vi alla stämplar heller så, det var helt enkelt inge vidare.

Sen var det typ 26 grader i skuggan, så det var ju inte lindrig hetta heller och har man vart i skogen i 4 timmar och 1 och en halv gick ut på att komma ur skogen var man inte så glad utan vatten kan jag säga. Haha.

Aldig mera orgentering för mig iaf!

Fikaservering

Idag kom det massa folk till våran skola från Norge, Finland, Italien, Spanien, Tyskland och några till jag inte minns. haha. Så var där med dom idag och skulle sververa fika osv. var väl helt okej, lite småtråkigt kanske och kolla på när alla andra fika och så fick vi vara kvar så sent..

Puss

Trostipps från Isabelle och mig ;)

Tänk såhär:
Bär du...

Svarta trosor - vill du ha sex. ( Go 4 it!)
Röda trosor - Är du kärleksfull.
Gula trosor - Då är du lekfull.
Rosa trosor - Då är du kvällens Player ;)
Oranga trosor -  Då vill man inget.
Vita trosor - Du är lite Oskuldsfull
Lila trosor - Rör mig inte!
Blåa trosor - Sugen
Gröna trosor - Villig
Bruna trosor - Stanna hemma!

Haha.

Måndagskväll :)

Idag efter skolan gick jag och Isabelle ut och rökte vattenpipa :) Jag köpte ju en egen nu igår ;). Så vi satt ute i parken utan för oss och myste :) Sen kom David till oss så vi satt där och snacka lite och så, sen lyckades ju jag välta pipan med så den brände hål i filten med :P :S men men. Sen tog vi en liten prommis till någon farm i närheten och kollade på kossor och får :P är lite roligt att det finns sånna här :) Bor ju ändå nära stan så.. image39 Visst är dom söta ? :D
Sen knäppte David massa mys bilder med. :)
 Tyckte dom var ganska fina iaf :) Lite sommar bilder.

image44

Här är Isabelle och David på farmen. :D  Syns inte så mycket av farmen men var mysigt. Så hade dom lamm och getter med. haha. Jätte gosiga ;D Så söta :P haha

Puss.

Blomsterrum

Idag var jag och jobbade på blomsterrum i sandviken:Pimage35

Det var helt okej, började typ vid 10 sen gick jag väl runt halv 4 så var där hela dagen.. Men tiden gick fort. ;)
Och nu är jág i Uppsala, fick åka med Josses föräldrar hit för dom skulle hem till Caroline. Men Josse följde ju inte med :/
Men den puman kommer ju hit imån och sussar med mig :) haha, då blir det shopping ;D
Sen ska ju mamma och Peter hit med, så ska ut och äta med dom då och sånt :) mys, mys.

Puss

Onsdag 21 Maj - Hemma.

Idag åkte jag hem till lilla sandviken för att vi har operationdagsverk imån, så ska vara hos Mian och jobba lite. :)
Så idag har ja väl inte gjort något annat än vart i skolan och åkt tåg ;) .. Vart hemma hela kvällen så, var hur trött som hellst och nu ligger lilla katten här med och skriker :P

Finns väl inte så mycket att säga så slutar här ;).

puss

19 Maj - 20 Maj

Idag åkte jag till Stockholm och träffade Danne :) haha. Var först i Stan och sånt, strosade omkring och åt lite mat. Sen åkte vi hem till han och satt och babbla massa skit typ, kollade på film :D

Så det var ju trevligt.
Gjorde väl inget speciellt igentligen, åt GODIS ;D.. mumma.
Sen så sov vi typ bara. Somnade ganska tidigt om jag inte har fel.

Sen på Tisdagen så var vi ner på stan i spöregnet och shoppsa :D, eller ja, köpte väl inte så mkt men lite blev det iaf. Och så klart är det ju med min vanliga otur att Michael Jackson t-shirtarna var slut och kommer in dagen efter! Hur kul är det? :P haha.

Men det var trevligt iaf. :) Kom hem ganska tidigt, tog halv 7 bussen hem så, ;)

Puss.

Vädret

                     Tråkigt väder har det vart idag med, Snart är det väl vinter igen.
Så  har inte haft någon lust alls att vara ute, vart inne hela dagen typ, :P haha.


Therese vaknade jag med i morse så det är väl den ända vettiga människan jag pratat med idag iaf :P haha
 Gull gull då :)


Slut.

     Nu är det i alla fall slut på den gamla goda tiden.

Nu ska man lära sig att stå på egna ben igen och sköta sig själv. Känns tungt att det skulle bli så här, men antigligen kommer det vara till det bästa. Hoppas på det iaf.
Men kommer bli tomt utan dig, Robin.

Med Isabelle :)

Idag var jag ute med Isabelle på upptäcksfärd, vi skulle gå till Vattholma men kom aldrig fram.. Haha. Vi gick vilse efter vägen typ, sen kom David och förklarade och då var vi kanske 50 meter ifrån vårat hus. Smart ;)

Isabelles citat

I - Nu ska jag sluta göra så här mot mig själv och bli nyttig
N- Säger du som går med en cigg i handen.

haha, var lite roligt tyckte vi och kanske lite opassande. Såg så kul ut när hon sa att hon skulle börja ta hant om kroppen och så går hon samtidigt med en cigg i handen. :D image26

Isabelle ;D




Sommar

 Nu längtar man verkligen efter sommaren ! Tråkigt att det vart dåligare väder idag, om man kan säga så. Här blåser det en massa iaf. Känns inte så kul.. 

11/5 Söndag

Nu skriver jag för andra gången idag.. Men har inget bättre för mig ändå . haha. Det vart igen lägenhet iaf. Jag tyckte inte om den speciellt mycket så då bor jag hälldre kvar här ett tag till. Det var en källarvåning med de minsta rummen jag någonsin sett tror jag. haha. Sen var det jätte mörkt där inne och fanns nästan inga fönster. Så känndes som att det inte var något för mig. Så då följde pappa med hit i onördan. haha. men var skönt att så skjuts iaf :D .. Men känndes lite taskigt med. Men han skulle ändå hämta Mian på arlanda så det var väl okej ändå hoppas jag .

mitt rum Så jag ska bo kvar i detta bomb ner slag ett tag till ;D Men flyttar ju ändå till Skolsken nästa år ( ett annat elevhem), så skabli kul det med. Men hoppas ändå att jag ska hitta en annan lägenhet till nästa år, med fönster! Mycket viktigt. haha. Men jag trivs ju ändå bra här som det är, för utom att tillsyn är på en om disk och städning. Men men. Det blir nog bra, dom kommer ju inte lika ofta till skolsken så slipper dom ganska mycket nästa år :D

Även att Robin åkt på studentkryssning idag, känns lite jobbigt men men. Han kommer ju hem imån. Sen har det ju vart massa tressel mellan oss nu med, är väl därför det känns lite tungt.. Men jag hoppas allt ska lösa sig och sånt.

Får se vad man ska hitta på den här veckan då. Hoppas att det ska hända något roligt iaf. Men det visar sig med veckans gång.
Puss

Igår.

Igår var jag först hos mormor och morfar och kolla när dom höll på bygga runt poolen eftersom att den redan är klar. 1 vecka tog det för dom att få upp en pool. haha. helt sjukt. Så Pauline invigde poolen med första doppet igår :)  Det ser ju inte lite härligt ut! . men jag höll mig ändå på det torra och satt och sola hela dagen.

Sen på kvällen var jág ut med pappa, farmor och Cassandra och åt i gävle :) mysmys.
Och då var der ju crusing med så då åkte jag hem och hämtade pengar så kom Johan till mig så åkte vi med mamma och Peter in till gävle igen. haha. vart bara fram och tillbaka typ.

Tog halv 12 bussen hem, missade den som gick tidigare tråkigt nog för det var inte ett dugg roligt där inne. haha.

Sen har jag ju värsta roliga nyheten. Haha, tycker jag iaf.
NU HAR JAG LÄGENHET I UPPSALA :D haha. Julia ringde mig i fredags och sa att hon hittat en lägenhet så ska ner idag och skriva kontrakt.. :D :D Så skönt, nu slipper jag tillsyn till nästa år! :D BIG SMILE!


Stockholm, igår, idag ;D

I förr går var jag i stockholm med klassen. :) var och kolla på silja line båtarna. haha. var väl ganska kul. Stannade kvar i stan sen och så gick jag först och strosade runt med Tamara. Sen kom Danne och mötte mig på plattan så då var vi och gick runt i stan ett tag. Åt mat och sånt :D haha. Kul hade jag iaf ;).. 

Sen tog vi tåget till honom så var vi hem till han då. haha. Kollade typ på film och satt och prata massa och sånt :) . 

Och så är det ju jag med min vanliga tur. haha. Jag missade bussen. Kul?! Så jag fick ta den som gick en timma senare. Så jag var i Uppsala halv 1 så var hemma kanske runt 1. haha. Kul?. Så ska man upp til skolan med sen. Hur trött som hellst var jag. Sov kanske 4 timmar eller nått. 

Igår:
igår hände inget speciellt heller. Var på elevhemmet hela dagen typ och bråkade med Robin. Känns ju kul?.. 
Så hoppas allt löser sig nu då, annars vet jag inte vad som kommer hända. 
Somnade kanske runt 1 igår med så nu är jag riktigt trött! Inatt ska jag somna tidigt iaf. Hoppas jag .. 

Och idag ska jag bara städa elevhemmet, och så kanske träffa Isabelle. Sen ska jag väl packa ihop lite saker och sånt med. 
haha. Inget speciell. puss

Robin bjussar mat :D

Idag var jag och Robin ut och åt i Gävle när jag kom hem :).. Mysmys det. var på churt street och åt . GÖTT!
Vi fick bor ganska snabbt iaf så det var ju tur det. Annars kan man få vänta bra länge, men typ en halv timma fick vi vänta . Så det var väl lagom. 
Sen satt vi först och smaskade på dollar chips. :D Så himla gott! Och när vi fick in vår mat vart det ännu bätte, kött med potatisklyftor och massa dipp och grejjer. Så himla gott, gott, gott! :D haha. 

Men vi var inte där så länge, max 2 timmar kanske. och vad mätt jag blev. magen stod ju rakt ut. haha. 

tuvärr har man ju inga bilder att lägga ut heller. haha. 


( Nu skriver ju jag det här efter så är inte rätt datum, ) ;)



RSS 2.0