Måndag

Kom hem från skolan för ett tag sen. Ska plugga lite nu hade jag tänkt och äta något lite senare, sen ska jag träffa David :) .. Ska bli kul de, var ju ett tag sen.

Helgen..
Fredags så var jag på student skivan i sandviken med Josse och tjejerna :) var kul de. Åkte från hofors så jag var där till tolv sen så mötte jag Josse och dom vid posen så gick vi till Lobby, efter det vart de fyllemat på donken och jag tog bussen tio i 3 till hofors och åkte hem till robin :)

På lördan låg vi 2 som 2 döda fiskar hela dagen innan vi åkte till Rickard och Tille och grilla :) Mys de, så söt unge!

Sen på söndagen så var de ju dags att dra sig till Uppsala så mötte Isabelle på stationen där så åkte vi :) .
Mysigt vi har de tillsammans här nere, det är något man kommer sakna stort!

Puss!

Söndag

Idag så vart de ingen mysmorgon som man hoppats på. Rickard och Robin satt i vardagsrummet och babbla och Robin hade varit iväg och jobbat 2 ggr på morgonen.
Sen vart de kebeb med dom innan Rickard åkte hem. Sen fick jag min lilla mysstund iaf :)

Och nu på kvällen grillade vi och hjärtat har fixat min dator nu:) så nu är den nästan så gott som ny. Känns jätte skönt för den har varit bra knäpp ett tag..

Fick reda på idag med att mina lärare är fast i Scottland pga flygkaoset nu och de, så då är man ledig imån med :) Men åker ner till Uppis imån efter jag träffat Jossan :)

Ska försöka fixa en annan blogg nu får se hur de går för man skulle få ett sms med en kod men den kommer ju aldrig så är lite småirri nu.

Och Hjärtat ligger här och sover bredvid mig nu :) Ska väl försöka sussa jag med snart.

God Natt på er !

Lördag/söndag

Igår var jag och Robin hem till Rickard efter att ha kommit hem och det. Träffa Tille den lilla gobiten. Sen vart det lite vin där hemma och en riktigt god mat, vart förvånad att Rickard kunde laga mat ;)..
Sen kom Carro och Magnus dit med så satt vi och prata och sånt efter att Tille lagt sig. Var riktigt trevligt fram tills Rickard och Robin vart lite lulliga och börja diskutera.. hihi

Idag vet jag inte rikigt än vad de blir, Rickard kanske skulle komma hit på en kaffe lite senare så tror att vi bara kommer att vara hemma idag förutom att vi ska till Robins föräldrar och äta middag och så.

Ska nog ut och sätta mig i de härliga vädret iaf !

Puss

'


Tällberg

I fredags drog jag och Robin iväg till tällberg och sussa på hotell och hade det jätte mysigt :)..
Var och åt på Dalicalia, maten kosta 280 kr och ingen av oss vart mätta, skit drygt var nog den minsta portionen jag fått någonsin, kändes som en förrätt . Så vi var ju lite lättretliga sen på kvällen med, men fick tömma minibarnen på det goda dom hade att erbjuda.

Stannade där en natt bara sen på hemvägen var vi förbi lager 157 och inhandlade lite kul. Men var mest Robin som shoppade. Fick 2 tröjor av hjärtat :) ..

Puss


RSS 2.0