förfest?

nu sitter man här med Natha och ska förfesta lite innan dead by april, resten jobbar och kommer komma lite senare :) Är taggad till 1000! Ska bli så kul, och längst fram ska jag med ;) ..

Ska lägga in lite bilder nångång sen när jag orkar med ;) .. men har inte tagit så mycket än, men ikväll ska det knäppas  !

Puss <3

25/ 2 Torsdag

Idag har jag varit ledig, känns skönt det iaf. Så var jag och klippte mig och shiiiiit vad kort allt blev, men är ändå nöjd, lär ju bara vänja sig lite med längden och så känns de ju mycket tunnare.
Sen ikväll vet jag inte vad det blir, ta det lugnt och så bara, ska upp till Ica om ett tag och köpa lite smått tänkte jag.

Men är taggad till 1000 inför imån då jag ska få se dead by april :D aaah!! Längst fram pax. ;) Dom spelar ju även på HC och så kommer man in gratis nu så är skit skönt de ju ! Vad nice det ska bli !






22/2 Måndag

Idag jobbade jag kväll som vanligt. var jätte lugnt så fanns inte alls mycket att göra.. Men vid halv tio tiden kommer magdalena Graf in så fick man servera henne hihi.
Sen har vi en tysk stamkund som kommit tillbaka som är så himla skum. Till frulle åt han 15 ägg, 5 mackor, 5 talrikar fil och 5 koppar te. och jag överdriver inte. Sen till middag beställde han en hel bricka med potatis.. (Gott)
Sen kom han in och satte sig i vår lobby och beställde en hel kannna te, en kanna mjölk och en skål med socker och skulle sitta där och läsa men han somna.. haha.

Tisdag

Tror de kommer bli lika lugnt idag på jobbet med, känns lite tråkigt.. men men, börjar om 45 minuter nu så ska börja göra mig i ordning och försöka hinna till ica med innan. :)
Spv till halv 3 idag sen kommer måns och förstör min skönhetssömn och skriker frukost ! men var väl ganska tur att han gjorde de. men när han öppnade dörren så vakna jag, kolla på han och säger VAD VILL DU ?! dåligt morgonhumör ibland kanske :P haha

Puss !

Inge jobb idag :/

idag stannar jag hemma från jobbet, är så svullen i ansiktet så jag knappt får upp ögonen efter solariet har legat med en påse med snö i ansiktet för att det skulle gå ner så jag skulle kunna jobba, de hjälpte lite men ser suddigt än. är inga dåliga solarium dom har här inte.. helt sjukt.
Känns tråkigt ändå att man inte kan jobba, men vad ska man göra?

HC

igår var ju ut på HC igen, men tycker inte att det var speciellt roligt alls den här kvällen.. Hade kunna stanna hemma kände jag men man fick väl göra de bästa av de..
Sen fick man inte sova för det sprang en massa folk hela tiden in och ut ur vårat rum, så ungefär halv 5 någon gång somnade jag ..

saknar..

Vad jag saknar Robin nu asså och det har gått en vecka sen jag såg honom sist. och jag ska har i 7 veckor till.. Nu vill man bara ligga och mysa och ha en mysig alla hjärtans dag.. tråkigt att det ska ta sån lång tid att åka hem annars hade jag gjort de på helgerna och så..

Sen saknar jag så klart Josse med, men de är ju tur att hon är pigg på att prata telefon iaf ;) Så får man lite uppdateringar om vad som händer i lilla sandviken ;)..


Hade inte varit fel att få ligga och sova så här ikväll iaf..

alla hjärtans

Idag har jag och Robin varit tillsammans i 3 och ett half år och så är det alla hjärtans dag men vart är mitt lilla hjärta då?..

Igår hade jag och Natha en kanon kväll på HC, träffade några vi jobbade med där så var vi med dom, sen gick vi till sporten och efterfesta en liten stund innan vi gick hem.
Innan HC gick vi på kalas och åt och drack lite så kom våran hovmästare haha, var ju lite roligt när man sitter där lite smålullig och så, men de verkar inte som att hon brydde sig speciellt. Hon hade shotta tequila innan med så.

Får se vad som händer ikväll - de är ju personalfest på HC så får se om vi ska gå dit eller om man blir hemma, känner mig ganska seg så får väl se ..

Puss!


jobba jobba jobba..

idag har jag jobbat från elva till 4 och sen ska jag tillbaka till 7 och jobba kvällspass, 200 pers och 3 servis. Känns som att det kommer gå åt pipan lär jag säga men men.. helt slut är jag med eftersom vi hade 17 st danskar på lunchen och alla vet ju hur dom dricker.. klockan halv 1 kom dom för att äta och då kunde dom knappt stå, och dom hade inte ens gårr vid 4 när jag gick. och dom är här på konferans. men det roliga var när man får se 2 gubbar bryta arm tills båda trillar av stolarna och hamnar på golvet. och ändå fortsätter dom med jägershots och öl. Så roligt har man på konferans. och sen var de en dam som knappt kunde gå när hon kom och när hon får sin mat så lutar hon sig lite åt sidan och vipps, så var hon också på golvet..
ÖL ÖL ÖL, JÄGER JÄGER JÄGER det var de enda dom sa och inte förstod dom att vi stänger lunchen vid klockan 2 och på slutet så slutade vi att servera dom och då gick hälften vidare till baren..

Onsdag

Idag har vi också jobbat lunch och de ge gick kanon :) Inte så himla mycket att göra den här veckan så de mesta sköter sig själv. Det är ju roligast att jobba dom sista timmarna iaf då de är afterskiiiii :D, då blir de drag i baren då trubaduren sätter igång :) Är så roligt för vi alla i personalen går ju typ runt och sjunger med när vi går där och plockar och serverar haha. De gillar vi ;)

Nu ligger vi och degar på rummet bara, Natha kollar film och jag har precis duschat och tänkte snart gå ut i köket och kolla om man hittar på något trevligt folk där :) Igår satt vi där typ till halv 2 tror jag klockan blev och kollade på youtube klipp :P så kul hade vi haha. Skit drygt att man inte har en Tv ! Men kom precis på att jag kan ju iaf se mellis på datorn sen för Svt sänder ju live på datorn med ;) Och så ska jag sälja min biljett iaf nu till mellis eftersom jag jobbar lördag.. Lite tråkigt att man missar men men..

Puss !

1 arbetsdagen



Idag var vi i den här resturangen ( på bilden) som heter TB Grillroom. Var trevlig personal och så, så vi fick en bra dag tycker jag :) Men var dock inte så mycket folk så fanns inte så himla mycket att göra. Vi fick typ bara plocka disk, pusta bestik och vika servetter sen fick jag vara med uppe i konferansen lite medans Natha blev kvar där nere :)

Sen har vi skrivit schema idag med för dom 2 första veckorna. Så är skönt de iaf, den här veckan börjar vi kl 11 och slutar vi 6 så har det rätt skönt iaf :) Sovmorgon ;) haha.

Sen fick vi vara lediga söndag, måndag och tisdag så då blire party på söndag skulle jag tro som är den dagen då personalen festar :) Ska vi gå på HC skulle jag tro :)

Puss !

Dag 2

Idag har vi bara lega inne i stort sätt. Trots det fina vädret! så vi borde ju ta oss ut ! Vi var och kolla lite priser på uthyrning och snart ska vi till Ica sen hämta våra lyftkort i Lindvallen. Får se om man kan få med sig Natha ut i backen sen då, men jag tvivlar ;) haha..

Hittade ett sätt att få in bilder på iaf så kommer lägga in lite sen :)

har även slagit vard med Calle ( robins kompis) om att jag inte kommer vara otrogen här uppe. Får se om han kommer ihåg de bara :P.. haha Men kommer åka hem lite rikare sen iaf ;) och de gillar vi ju :D


Första dagen i sälen - party !

Igår kom jag och Natha upp till sälen i 5 tiden och åkte från sandviken halv elva. Vilken tid de tog!
Vi träffade först våran handledare, Calle, jätte trevlig var han ! :) Så visade han vi vårat rum och lite runt om här på högfjället. Sen sa han att vi skulle få vara lediga imån, varför vet jag inte, och så fick vi en inbjudan till en rock fest för personal. (Josse du skulle vart där ;) )
Jätte kul hade vi, lite pinsamt i början bara när man inte kände någon och när vi kom så var inte ens Calle där - känndes ju jätte bra med när man uppfattade att det var en födelsedags fest för 3 kockar.. Var lite pinsamt kan jag säga.
Efter vi varit där så drog vi till HC och festade vidare och vi var väl hemma vid 3 någon gång. Skulle ha varit på efterfest i sporten ( där alla anställda bor) men det orkade vi inte så vi gick och åt macka och sen var de god natt ! :)

Kom även på att jag glömt min kamerasladd i uppsala så får se om jag kan lösa det och få in lite bilder men annars kommer de väl om 2 månader ;) haha

Puss !

RSS 2.0